Je bent hier:Polar Flow > App Polar Flow

Polar Flow App

De Polar Flow app geeft je offline meteen na je sessie een directe visuele interpretatie van je trainingsgegevens. Hij geeft je eenvoudig toegang tot je trainingsdoelen en laat je testresultaten zien. De Flow app is de gemakkelijkste manier om de trainingsgegevens van je V800 te synchroniseren met de Flow webservice.

Met de Flow app kun je het volgende zien.

• Routeweergave op een kaart
  • Trainingsbelasting en hersteltijd
  • Trainingseffect
  • Starttijd en duur van je sessie
  • Gemiddelde en maximale snelheid/tempo, afstand, Running Index
  • Gemiddelde en maximale hartslag, cumulatieve hartslagzones
  • Calorieën en vetverbranding % van calorieën
  • Maximale hoogte, stijging en daling
  • Rondegegevens
  • Gemiddelde en maximale pas- of trapfrequentie (hardlopen en fietsen)

Om de Flow app te gaan gebruiken dien je hem op je mobiele apparaat te downloaden vanaf de App Store of Google Play. Ga naar www.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app

Om je trainingsgegevens in de Flow app te bekijken moet je je V800 na je sessie daarmee synchroniseren. Zie Synchroniseren